• Facebook
  • X
  • LinkedIn
  • Instagram

Síguenos en los medios sociales

Añadir al carrito

A. PARASURAMAN, GURU MUNDIAL DE LA QUALITAT

ZEITHAML, VALARIE A.;BERRY, LEONARD L.

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 57/1998, pág. 36

1. En un món on els productes industrials i serveis s'assemblen cada vegada més, què pot oferir la Qualitat a les organitzacions?. 2. Es veritat que la Qualitat és un "producte" europeu, o occidental?. 3. Des de la seva experiència en el sector privat i l'administraciò pública arreu del món, creu que les administracions...

1. En un món on els productes industrials i serveis s'assemblen cada vegada més, què pot oferir la Qualitat a les organitzacions?. 2. Es veritat que la Qualitat és un "producte" europeu, o occidental?. 3. Des de la seva experiència en el sector privat i l'administraciò pública arreu del món, creu que les administracions d'aquí s'estan prenent seriosament les qüestions relacionades amb la Qualitat?. 4. Quines són, en l'administració pública, les referències en què cal fixar-se de cara a establir polítiques enfocades a la Qualitat?. 5. Quines són les característiques de serveis d'alta Qualitat com els que destaca?. 6. Es poden quantificar les inversions necessàries per posar en marxa serveis de Qualitat com els que cita?. 7. Si la Qualitat no és el destí d'un viatge, en quin punt del trajecte es troben les administracions públiques?.

- Ver todo el sumario -



Añadir al carrito

BARCELONA CREA EL PRIMER VIVER VIRTUAL D'EMPRESES

ARTIGAS, CARME;MONFORT, LIZ

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 56/1998, pág. 32

1. De la societat industrial a la societat de la informació. 2. Viver Virtual, empreses més flexibles. 3. Comunitat empresarial virtual, 6 àrees temàtiques.


Añadir al carrito

BARCELONA D'OFICI EMPRENEDORA

BALAGUER I JULIA, ORIOL;MONFORT I BARRIL, ELIZABETH

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 53/1997, pág. 36

1. Una campanya per a impulsar la creació d'empreses. 2. Més de 5.000 trucades al Telèfon de l'Emprenedor. 3. El Servei d'Atenció als Emprenedors. 4. Barcelona Activa, també als districtes. 5. Més emprenedors i més ocupació.


Añadir al carrito

BARCELONA I LES NOVES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIO

SERRA,TERESA;SAFONT-TRIA,MONSERRAT

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 49/1996, pág. 289

1. Les noves tecnologies de la informacio. 2. L'informe Bangemann. 3. El repte Bangemann. 4. Els serveis per cable. 5. I la xarxa Internet?. 6. La Web de l'Ajuntament. 7. Barcelona aposta per la tecnologia.


Añadir al carrito

CARACTERISTIQUES SOCIALS I FORMES D'ACCIO A BARCELONA I LA SEVA AREA METROPOLITANA

SUBIRATS, MARINA

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 20/1992, pág. 153

Introducció. 1. El sistema social: distribució enìl'espai. 2. Els trets comuns de la població de l'àrea aìmitjan anys vuitanta. 3. Les diferències de posició:ìprincipals factors que les generen. a) Les diferènciesìd'accés als diversos recursos. b) Renda i lloc d'origen. c)ìLes diferències per raó d'edat...

Introducció. 1. El sistema social: distribució enìl'espai. 2. Els trets comuns de la població de l'àrea aìmitjan anys vuitanta. 3. Les diferències de posició:ìprincipals factors que les generen. a) Les diferènciesìd'accés als diversos recursos. b) Renda i lloc d'origen. c)ìLes diferències per raó d'edat i sexe. 4. Els sistemesìd'acció i de relació: els grups ideològicament hegemòmics.

- Ver todo el sumario -






Añadir al carrito

DIAGNOSTIC DEL SECTOR CULTURAL DE BARCELONA

MARTI, JORDI;MASCARELL, FERRAN

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 58/1998, pág. 50

1. Cultura i diners. 2. El paper de les administracions públiques. 3. Ciutat de cultura, ciutat de coneixement, ciutat de futur. 4. Articular estratègies comunes.


Añadir al carrito

DOS INFORMES DE LA FUNDACIO PI I SUNYER SOBRE GOVERN LOCAL

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 53/1997, pág. 321

1. La Fundació Carles Pi i Sunyer, un laboratori d'idees. 2. Informe Pi i Sunyer sobre Gobierno Local en las democracias avanzadas. 3. Informe Pi i Sunyer sobre Gobierno Local en España.


Añadir al carrito

EDIFICIS DE NOVA PLANTA. PETITS EQUIPAMENTS A PEU DE BARRI

UNITAT D'EDIFICACIO DE L'AREA D'URBANISM

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 11/1991, pág. 34

1. Guardería "Al vent", Polígon Canyelles.ìDistricte de Nou Barris. 2. Equipament públic de Catex "CanìFelipa". Districte sant Martí. 3. Polisportiu del Carmel.ìDistricte d'Horta-Guinardó. 4. Centre Cívic de CiutatìMeridiana-Torre Baró-Vallbona. Districte de Nou Barris. 5.ìCasal de Joves de Prosperitat....

1. Guardería "Al vent", Polígon Canyelles.ìDistricte de Nou Barris. 2. Equipament públic de Catex "CanìFelipa". Districte sant Martí. 3. Polisportiu del Carmel.ìDistricte d'Horta-Guinardó. 4. Centre Cívic de CiutatìMeridiana-Torre Baró-Vallbona. Districte de Nou Barris. 5.ìCasal de Joves de Prosperitat. Districte de Nou Barris. 6.ìCentre Cívic Bon Pastor. Districte de Sant Andreu.

- Ver todo el sumario -


Añadir al carrito

EL JARDI BOTANIC DE MONTJUIC. UN APLEC DE TOTA LA FLORA DE CLIMA MEDITERRANI A MONTJUIC

ORIOL DE BOLOS, JOSEP M. MONTSERRAT

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 28/1992, pág. 217

1. L'Institut Botánic. 2. Present i futur. El nouìJardí Botànic. 3. Per què un jardí mediterrani?. 4. Situacióìi relleu. 5. Estructura i disseny. 6. La vegetació. 7.ìDescripció del jardí. 8. Els edificis. 9. La recerca enìbotànica sistemàtica. 10. Herbaris. 11. Recerca ecològica iìrecerca aplicada. 12. Biblioteca. 13....

1. L'Institut Botánic. 2. Present i futur. El nouìJardí Botànic. 3. Per què un jardí mediterrani?. 4. Situacióìi relleu. 5. Estructura i disseny. 6. La vegetació. 7.ìDescripció del jardí. 8. Els edificis. 9. La recerca enìbotànica sistemàtica. 10. Herbaris. 11. Recerca ecològica iìrecerca aplicada. 12. Biblioteca. 13. Publicacions. 14. Elsìvivers. 15. Els hivernacles. 16. Informatització del ...

- Ver todo el sumario -


Añadir al carrito

EL PALAUET ALBENIZ, UN ESPAI SINGULAR A MONTJUIC

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 56/1998, pág. 345

1. El marc: la Mountanya de Montjuïc. 2. El Palauet. 3. Els jardins del Palau.



Añadir al carrito

EL TEMPS ES OR AL BANC DEL TEMPS

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 56/1998, pág. 34

1. L'hora com a moneda de canvi. 2. El Banc del Temps del Guinardó.






Añadir al carrito

ESTIU A LA FRESCA ALS PARCS DE LA CIUTAT

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 57/1998, pág. 24

1. Mil maneres d'estar fresquets als pares. 2. Ombra, bar, gresca... i aigua. 3. Cultura i cafè.


Añadir al carrito

FEM SERVIR PAPER RECICLAT!!

PUIG I BOIX, JOSEP

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 59/1999, pág. 42

1. El paper, principal residu.


Añadir al carrito

IA. JORNADA TECNICA DEL PLA DE QUALITAT DE L'AJUNTAMENT DE BARCELONA

MOLINER, FRANCESCA

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 57/1998, pág. 40

1. La Qualitat com a model de gestió. 2. Dos instruments operatius per a una gestió de la Qualitat. a) L'atenció en el servei. b) Conèixer millor el seu públic, les seves demandes i les seves opinions a través la investigació. 3. La Qualitat als Serveis Municipals. a) Institut Municipal d'Hisenda. b) Centre de Selecció i...

1. La Qualitat com a model de gestió. 2. Dos instruments operatius per a una gestió de la Qualitat. a) L'atenció en el servei. b) Conèixer millor el seu públic, les seves demandes i les seves opinions a través la investigació. 3. La Qualitat als Serveis Municipals. a) Institut Municipal d'Hisenda. b) Centre de Selecció i Formació de Personal. c) Institut municipal de pares i jardins. d) Arxiu municipal. e) Instal-lacions municipals esportives. f) Guàrdia urbana de Barcelona.

- Ver todo el sumario -


Añadir al carrito

INTRANET, LA XARXA MUNICIPAL

LA MUNICIPAL. DELS FUNCIONARIS, TECNICSI POLITICS DE BARCELONA, n.º 62/2000, pág. 27

1. Una eina de treball. 2. Més de 4.000 ordinadors.3. Tres nivells d'informació. 4. A la recerca d'eficàcia. 5.Una eina per a la modernització. 6. Ràpida implantació. 7.Millorant el present. 8. Informació pràctica. Què ofereixIntranet. 9. El recull de premsa. 10. Un servidor(informàtic) al servei dels funcionaris.


AnteriorAnterior
Página 1 de 3
SiguienteAnterior
Ver teléfonos